طرز تهیه:

پیاز بزرگی رو رنده کنید و در روغن تفت بدید بعدش سیر و زنجبیل تازه رو هم رنده کنید.
سینه مرغ رو نواری برش بدید +فلفل دلمه ای رنگی+هویچ +ذرت+نخود فرنگی و دو قاشق رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید.
حالا نوبت میرسه به اصل کاری که ادویه تند پلویی هستش.


آشپزباشی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود فیلم جدید با لینک مستقیم روزَن گاه نگین کویر مجله اخبار داغ روز مینو گرافیک مثبت اندیشان Marni تولید و فروش زونکن و محصولات بایگانی علیرضا عباسی | Alireza Abbasi