طرز تهیه:

پیاز بزرگی رو رنده کنید و در روغن تفت بدید بعدش سیر و زنجبیل تازه رو هم رنده کنید.
سینه مرغ رو نواری برش بدید +فلفل دلمه ای رنگی+هویچ +ذرت+نخود فرنگی و دو قاشق رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید.
حالا نوبت میرسه به اصل کاری که ادویه تند پلویی هستش.


آشپزباشی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رزین کاتیونی c100 نودهشتيا اجاره تاج گل ترحیم و شادی به نفع ایتام عسل هنرمند اکسل Matthew روانشناسي ذهن روز نوشته های یک کارشناس کشاورزی فروشگاه کادو